SISTEMATSKI PREGLEDI

Sistematski pregledi za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

 
 
U organizaciji Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom provode se preventivni sistematski pregledi za

– hrvatske branitelje iz Domovinskog rata s prebivalištem u gradu Zagrebu
– članove obitelji smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su korisnici obiteljske invalidnine/naknade s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Sistematski pregledi provode se u cilju prevencije te pravodobnog dijagnosticiranja i liječenja malignih i drugih oboljenja.   

Zahtjevi za sistematske preglede za hrvatske branitelje i nadalje se zaprimaju u Sektoru za branitelje Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom na lokaciji Vodnikova 14, do popunjenosti kapaciteta, radnim danom od 08,00 do 15,30 sati.

ZAHTJEVI ZA SISTEMATSKI PREGLED ČLANOVA OBITELJI SMRTNO STRADALIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA, NE ZAPRIMAJU SE OD 04. SIJEČNJA 2023. RADI POPUNJENOSTI KAPACITETA.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na slijedećim brojevima telefona: 01/6100 367, 01/6100 368, 01/6100 389 ili 01/6100 311.
 
Obrazac zahtjeva za sistematski pregled može se preuzeti OVDJE