SISTEMATSKI PREGLED

Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo da se organizaciji Gradskog ureda za branitelje obavljaju  sistematski pregledi za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s prebivalištem u gradu Zagrebu. Sistematski pregled je ciljano namijenjen ranom otkrivanju plućnih i srčanih bolesti te prevenciji najčešćih malignih bolesti.

Zahtjevi za sistematske preglede zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, od utorka 16. svibnja 2017. do popunjenosti kapaciteta, svaki radni dan od 08,00 do 15,00 sati.

Zahtjevu je potrebno priložiti:

  • presliku osobne iskaznice
  • presliku dokaza o statusu hrvatskog branitelja
  • drugostupanjsko rješenje o pravu na obiteljsku invalidninu člana obitelji smrtno stradaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata/potvrda o statusu člana obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga i nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata

 

Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14 osobno ili na slijedeće brojeve telefona:

                                                                                                            01/616 6282

                                                                                                            01/6100 367.